неділю, 11 жовтня 2009 р.

Виїздний семінар координаторів


8-10 жовтня 2009 року в с. Ясениця Замкова Старосамбірського району відбувся інструктивний семінар для координаторів програми "Створення єдиного освітнього інформаційного простору".
Роботи було багато, так само багато було різноманітних емоцій та вражень учасників.
Координатори отримали пакет документів та інструкції щодо реалізації проекту та теренах області.
Звичайно, не дивлячись на дуже великий обсяг інформації, у координаторів залишились питання і, впевнена, їх ставатиме все більше і більше з часом. Саме для того, щоб кожен з координаторів міг швидко отримати докладну інформацію та відповіді на питання, які, швидше за все, будуть типовими, створено блог нового проекту. Його адреса http://lvivinterschool.blogspot.com/.
Це блог лише для координаторів нового проекту. Вся інформація по проекту "ІНТЕРШКОЛА" та "ІНТЕРТЕСТ" буде розміщатися саме там.
Успіхів!

вівторок, 6 жовтня 2009 р.

Пропозиція співпраці для шкіл та НВК

Шановні колеги!
Директор Джанкойського НВК "Школа-гімназія" Бочкала Олександр Євгенович запропонував дуже цікаву співпрацю всім вчителям та навчальним закладам України, які активно використовують у навчально-виховному процесі інформаційно-комунікаційні технології та Інтернет-ресурси.
Більш докладно про пропозицію можна прочитати тут http://communities.iteach.com.ua/my/bockala/
Як на мене, пропозиція дуже цікава.
Є чого повчитися, є з чим порівняти, а вам, я знаю, є чим похвалитися.
Отже, не гайте часу!
Всім успіхів!

суботу, 3 жовтня 2009 р.

Інструктивний семінар-тренінг

Шановні колеги!
На теренах нашої області стартує новий освітній проект безпосередньо пов'язаний з навчанням та використанням інформаційно-комунікаційних технологій учнями шкіл, який, я сподіваюся, виявиться корисним, в першу чергу, школярам, а також і вчителям. Для успішної реалізації проекту створена і затверджена обласна програма "Створення єдиного інформаційного простору". Пакет офіційних документів відносно програми надійде в райони і міста області найближчими днями. Ця програма дасть можливість організувати в школах гуртки ІКТ для учнів 5-8 класів, поліпшити умови підготовки до ЗНО т.д. Особливо цікавою і корисною стане програма для учнів сільських шкіл, але і міські школярі знайдуть тут багато цікавого. Вчителям стане легше реалізовувати навчальні проекти з учнями, адже технічна підготовка учнів середніх класів до використання ІКТ в навчанні стане значно кращою. Робота буде цікава ще і тому, що авторами програми створена цікава колекція навчальних дисків для учнів і вчителів. Окрім цього передбачено цікаві конкурси для всіх, хто приєднається до програми.
8-10 жовтня 2009 в с. Ясениця-Замкова на базі відпочинку "Бойківський двір" Старосамбірського району відбудеться інструктивний семінар-тренінг для районних (міських) координаторів нового проекту. Навчання проведуть представники благодійного освітнього фонду "Інтершкола" з Дніпропетровська.
В рамках семінару-тренінгу відбудеться нарада координаторів програми "Intel. Навчання для майбутнього"
Побажаємо учасникам плідної роботи, а тренерам натхнення. А новій програмі - вдалого і потужного старту, гарних результатів та досягнення мети!