неділю, 2 травня 2010 р.

Початок конкурсу "Галицький проект 2010"



Завершився прийом та реєстрація конкурсних робіт.

На конкурс станом на 30 квітня 2010 року подано 74 проекти. Ми не можемо стверджувати, що реєстрація остаточно завершена, адже цього року конкурс регіональний і учасники мають право надсилати роботи поштою. Треба врахувати, що через незалежні від потенціального учасника конкурсу обставини, лист з конкурсними роботами може спізнитися. Тому, мабуть, справедливо було б приймати до розгляду та реєстрації на конкурс роботи, що надійшли поштою пізніше 30 квітня, але із штемпелем відправлення до 30 квітня включно. Звичайно, таке рішення буде приймати члени журі. Тому нам залишилось лише чекати. У будь-якому випадку
КОНКУРС СТАРТУВАВ!
5-6 травня 2010 року відбудеться перше засідання журі конкурсу.
За подіями конкурсу можна спостерігати на сторінках сайту http://galproject.iteach.com.ua/
Робота членів журі організована цього разу таким образом, щоб забезпечити максимальну відкритість та чесність роботи. Члени журі не зможуть дізнатися, які оцінки поставили їх колеги. Виставлені оцінки будуть системою відразу сумуватися та виводитися в таблиці оцінювання конкурсних робіт.
Також учасники конкуру цього року мають можливість не лише спостерігати за роботою журі, а й взяти участь в обговоренні конкурсних проектів колег, пройти дистанційні міні-тренінги від членів журі конкурса, взяти участь в роботі форуму конкурса.
Сподіваємось, що конкурс стане цікавим та корисним і для безпосередніх учасників конкурсу, і для потенційних учасників майбутніх років, і для просто зацікавлених користувачів.
Про найважливіші події конкурсу обов'язково буде проінформавано відвідувачів блогу окремими постами.
Також події конкурсу будуть висвітлюватись на сторінках медіа-спонсора конкурсу "Газети по-українськи"
Побажаємо учасникам конкурсу перемоги, а членам журі сил для роботи, справедливого та чесного суддівства!