суботу, 3 жовтня 2009 р.

Інструктивний семінар-тренінг

Шановні колеги!
На теренах нашої області стартує новий освітній проект безпосередньо пов'язаний з навчанням та використанням інформаційно-комунікаційних технологій учнями шкіл, який, я сподіваюся, виявиться корисним, в першу чергу, школярам, а також і вчителям. Для успішної реалізації проекту створена і затверджена обласна програма "Створення єдиного інформаційного простору". Пакет офіційних документів відносно програми надійде в райони і міста області найближчими днями. Ця програма дасть можливість організувати в школах гуртки ІКТ для учнів 5-8 класів, поліпшити умови підготовки до ЗНО т.д. Особливо цікавою і корисною стане програма для учнів сільських шкіл, але і міські школярі знайдуть тут багато цікавого. Вчителям стане легше реалізовувати навчальні проекти з учнями, адже технічна підготовка учнів середніх класів до використання ІКТ в навчанні стане значно кращою. Робота буде цікава ще і тому, що авторами програми створена цікава колекція навчальних дисків для учнів і вчителів. Окрім цього передбачено цікаві конкурси для всіх, хто приєднається до програми.
8-10 жовтня 2009 в с. Ясениця-Замкова на базі відпочинку "Бойківський двір" Старосамбірського району відбудеться інструктивний семінар-тренінг для районних (міських) координаторів нового проекту. Навчання проведуть представники благодійного освітнього фонду "Інтершкола" з Дніпропетровська.
В рамках семінару-тренінгу відбудеться нарада координаторів програми "Intel. Навчання для майбутнього"
Побажаємо учасникам плідної роботи, а тренерам натхнення. А новій програмі - вдалого і потужного старту, гарних результатів та досягнення мети!

4 коментарі:

Галина сказав...

Дякую, я уважно прочитала газети, які ви дали, але мені слабо віриться в реалізацію цієї ідеї в нашій школі

Носкова Маргарита сказав...

Дарма, Галино! Вірити завжди варто!
Ви не сподівались на перемогу в конкурсі, а як склалось!!!
Я впевнена, що такий проект вартий уваги та повинен мати шанс реалізуватись. Звичайно, вирішувати брати участь чи ні, будуть батьки, діти, вчителі особисто. Але головне дати право ВИБИРАТИ. Цей шанс тепер буде у кожного.

Анонім сказав...

Добрий день. Прощу пояснити чому ваша кантора виплачує викладачу консультанту 8-10 грн за урок. а держава від 20 грн. і це при тому що вчительска зарплата є найменшою в державі. Можливо вам краще менше влаштовувати триденних фуршетів для координаторів та представників обласних відділів освіти. І скоріш за все вчителя ви маєте за лоха. За таку оплату можна тільки включити компьютер і показати де тикнути ваш СД-ром. Між іншим в якому я не побачив висот компьбтеризації подібні сд мішками в далекому 1998 році привозили з закордону.

Носкова Маргарита сказав...

Не знаю про яку "кантору" Ви написали... Тренери програми "Intel. навчання для майбутнього" в нашій області отримують пристойну оплату за свою роботу за цільовим фінансуванням. Ми поважаємо і вчителів і тренерів і намагаємось їм в усьому допомагати. Про ті розцінки, які Ви написали, ми навіть не чули!!!
Стосовно семінарів виїздних, дозвольте нам, тренерам і координаторам, самим вирішувати як і де проводити навчання.
Не будьте таким озлобленим, життя прекрасне, треба просто вміти бачити і відчувати це, а ще нести це добро в світ і тоді воно повернеться до вас сторицею!!!