понеділок, 14 грудня 2009 р.

Як ми працювали у 2009 році


Доброго дня, шановні координатори, тренери програми і всі, хто хоч якось причетний до реалізації програми в області.

Маю за честь представити Вашій увазі результати нашої спільної роботи протягом 2009 року.

Нажаль, через технічні негаразди, я не могла розмістити звіт за 2009 рік раніше, але з радістю виправляю цю помилку. Хочу лише зазаначити, що звіт складено станом на 07 грудня 2009 року. На даний момент кількість навчених збільшилась на 35 осіб та становить на 14 грудня 2009 року 1815 вчителів навчених у цьому році та 5843 особа від початку реалізації програми в області. Кількість навчених вчителів області збільшилась завдяки безоплатним тренінгам, які проводять в даний момент тренери Трускавця, Перемишлян та Радехівського районів. Звіт складено на основі даних тренінгових центрів та звітів районних (міських) координаторів програми. Скориставшись посиланням http://margonsk.webasyst.net/files/f5247a24 Ви зможете скачати звіт повністю
Також сподіваюсь на Ваші коментарі, щодо опублікованого.
До нового року планую тут же розмістити перспективний план роботи на 2010 рік.
Ви ще можете вплинути на його зміст, розмістивши в коментарях до посту свої ідеї та побажання щодо реалізації програми у львівській області в наступному році.
Принагідно хочу подякувати за оперативність щодо збору та подання інформації про тренінгові центри області, які не мають мультимедійних проекторів, Марії Іванівні Мартин та Наталії Іванівні Жук, координаторам Мостиського та Дрогобицького районів відповідно. Ваша інформація отримана та взята до уваги. Чекаю аналогічну інформацію від решти координаторів. Також нагадую, що очікую на інформацію щодо оплати тренінгів на місцях (згідно домовленостей на семінарі-нараді, що відбулась 10 грудня в ЛОІППО)
Бажаю Всім міцного здоров'я, натхнення та приємних сюрпризів!

Немає коментарів: