неділю, 5 вересня 2010 р.

Закриття конкурсу "Галицький проект 2010"

Урочисте закриття регіонального конкурсу "Галицький проект 2010" відбудеться 20 вересня 2010 року
Найближчим часом усі учасники конкурсу отримають електронні запрошення, де буде вказано місце та час початку заходу. Організатори потурбувались про те, аби підтримати статус регіонального конкурсу як відкритого та прозорого. В рамках урочистого закриття відбудеться кілька подій, а саме:

- Семінар-дискусія «Підсумки першого регіонального конкурсу «Галицький проект 2010», під час якого учасники матимуть змогу почути виступи членів журі з аналізом конкурсних робіт, дізнатись про особливості першого в Україні регіонального конкурсу учасників програми "Intel. Навчання для майбутнього", почути виступи переможців конкурсу у всіх номінаціях, задати питання усім виступаючим. В рамках семінару передбачається також обговорення шляхів та можливостей покращення організації та проведення конкурсу, участі у ньому вчителів Західних областей України в майбутньому.

- Робота в секціях, яка запланована в рамках заходу, учасники та запрошені гості зможуть обговорити найбільш актуальні для них питання та проблеми, обравши одну з кількох тематичних секцій.

До Львова приїде і гість з Росії - Євген Дмитрович Патаракін, один з організаторів відомого далеко за межами СНД Інтернет-проекту на вікі-платформі "Летописи.ру", який розкриє можливості вікі-простору в освіті.

Буде можливість дізнатись про нові освітні ініціативи корпорації Intel в Україні.

Центральною ж подією стане урочисте нагородження переможців та призерів конкурсу дипломами та цінними призами. Усім учасникам конкурсу буде вручено сертифікати учасників, грамоти отримують автори проектів, що були одноголосно відзначені членами журі конкурсу.