пʼятницю, 11 березня 2011 р.

Відбувся перший вебінар

Шановні колеги!
Пропоную вашій увазі звіт про перший вебінар, який відбувся 10 березня 2011 року.
Питання, зауваження, пропозиції щодо вебінару, що вже відбувся, а також майбутніх вебінарів прошу залишати в коментарях.

6 коментарів:

Olga сказав...

Доброго дня! Прочитала звіт про вебінар і вирішила поділитись враженнями. Моє захоплення можна виразити одним словом - фантастика! Море задоволення від спілкування, маса отриманої потрібної інформації, і все це в режимі реального часу, лаконічно і динамічно. Дякую організаторам за таку організацію і за можливість ознайомитися з новою формою роботи - вперше брала участь у вебінарі і навіть не уявляла наскільки це зручно і цікаво. Крім всього цього, відпала необхідність добиратися до ЛОІППО, а це відпрошування з уроків, трата часу і коштів на доїзд, втома тощо. Думаю, що варто запровадити такі зустрічі у віртуальному просторі хоча б двічі на рік: перший раз - восени для отримання настанов, ознайомлення з новинами; другий раз - після завершення навчального року - для аналізу проведених тренінгів, підведення підсумків.
Дякую!

Носкова Маргарита сказав...

Дякую, п. Ольго!
Вебінари будемо проводити систематично. Цього разу була проба можливостей і ще далеко не всі з них ми спробували. Сподіваюсь, що в майбутньому вебінари статуть звичною формою спілкування. Головне, щоб на місцях був Інтернет!

Анонім сказав...

Доброго дня! Був учасником вебінару. Враження -чудово і надзвичайно корисно, адже ділимось думками, дослухаемось один до одного, сперечаемось.Економія часу, коштів і звичайно оперативність отримання інформації.
Дякую! Самбірський р-н, Кордіяка І.М.

Галина сказав...

Я також перший раз була учасником вебінару. Мені дуже сподобалось. Можна дізнатись про все, обговорити, висловити свою думку в реальному часі і нікуди не їхати! Дякую п. Маргариті.

Носкова Маргарита сказав...

Дякую, колеги!
Пропонуйте теми наступних вебінарів. Так ми тепер будемо працювати часто.

Наталія Жук сказав...

Дуже дякую Маргариті Вячеславівні за проведений вебінар. Особливо приємно, що перший вебінар на Львівщині був проведений саме для нас - тренерів та координаторів програми "Intel.Навчання для майбутнього". Ми мали змогу поспілкуватися в реальному часі, поділитися своїми думками, задати питання. А ще почули змістовний звіт про роботу нашої програми та про плани на майбутнє. Хочеться відмітити, що такий вид спілкування дуже цікавий, зручний і корисний. Дякую ще раз за організацію і до зустрічі на наступних вебінарах!!!