вівторок, 16 серпня 2011 р.

Новини літа-2011. Дайджест.

Як завжди стрімко та непомітно минає літо. Завершуються відпустки у вчителів, минають останні канікулярні дні для учнів. Все частіше в думках ми плануємо новий навчальний рік, намічаємо найголовніше у ньому. Наступні кілька постів у блозі будуть присвячені планам на 2011-2012 навчальний рік, а особливо на найближчий  місяць.
Спочатку все таки пропоную пригадати найяскравіші події цього літа.
Першою приємною подією літа стали підсумки Всеукраїнських конкурсів для учасників програми Intel "Шлях до успіху".
У конкурсі проектів для спільноти ІІІ місце посіла група учнів ССЗШ № 5 м. Львова під керівництвом фасилітатора програми, вчителя хімії цієї школи Качор Любові Омелянівни з проектом "Прощавайте сірі стіни" (скориставшись посиланням ви зможете познайомитись із описом проектів-переможців).
У конкурсі есе з трьох призових місць ІІ та ІІІ місця посили вчителі-фасилітатори з нашої області. А саме, ІІ місце з есе "Поступальними кроками по сходинках до успіху" посіла Качор Любов Омелянівна, вчитель хімії ССЗШ № 5 м. Львова, а ІІІ місце з есе "У кожного своя історія" отримала вчитель Стрийської СЗШ № 7, фасилітатор та спостерігач програми Дмитренко Віра Ярославівна. Із есе переможців конкурсу можна ознайомитись тут.

6 червня під час проведення майстер-класу для фасилітаторів програми в області, які пройшли навчання на дистанційному тренінгу з використання сервісів Веб 2.0., а таких фасилітаторів у нас в області було семеро, відбулось нагородження переможців.
Разом з переможцями конкурсів від програми "Шлях до успіху" була нагороджена і призерка Всеукраїнського конкурсу "Успішний проект" для випускників програми Intel "Навчання для майбутнього" Білан Галина Мирославівна, яка у цьогорічному конкурсі посіла ІІІ місце у номінації "Кращий виховний проект". Про результати конкурсу був написаний пост у блозі "Призери конкурсу "Успішний проект - 2010" 

22-23 червня відбувався Веукраїнський конкурс творчих робіт учнів шкільних гуртків "Інтершкола".Цього року вперше конкурс відбувався у дистанційному режимі. Вперше у конкурсі взяв участь і представник нашої області - учень 5-го класу СЗШ № 1 м.Новояворівська Яворівського району Порохнавець Володимир, який став лауреатом конкурсу. Керівник гуртка вчитель інформатики школи Романів Оксана Михайлівна підтримувала свого вихованця під час on-line захисту конкурсної роботи. Володі прийшлось змагатися із старшими за себе і більш досвідченими учасниками. Тим не менш він не розгубився і достойно представив свою презентацію "Природа та її краса".  Це був вдалий початок і сподіваємось наступного року ми побачимо прізвища учнів нашої області у списках переможців та призерів конкурсу. Нагородження лауреата конкурсу  відбудеться у вересні цього року.

 Цього року  в липні розпочались виплати за проведені тренінги тренерам програми Іntel "Навчання для майбутнього". 1 серпня змогли отримати зарплатню тренери, які оформили договори про проведення тренінгів у липні 2011 року. На жаль, не всі скористались такою можливістю. Саме для них повідомляю, що 25 серпня 2011 року можна буде оформити договори та здати звіти про проведені тренінги. Чекаю на вас в каб. 310. з 11-00 год. до 15-00 год.

Бажаю всім теплих та приємних останніх літніх днів, світлих і радісний новин та подій.
Читайте про важливі події та плани у наступних постах.
Удачі всім!!!


Немає коментарів: