понеділок, 13 лютого 2012 р.

Організація роботи інструкторських центрів по дистанційному навчанню

Шановні колеги, тренери та інструктори опорних навчальних закладів.
Пропоную Вашій увазі шаблоні документів для організації роботи інструкторських центрів з питань дистанційного навчання на базі опорних навчальних закладів освітніх округів.
В першу чергу, це шаблон графіку консультацій. Будь ласка, завантажте документ на власний комп'ютер, заповніть його та надішліть ваш графік роботи на мою адресу. Нагадую, що дані складеного вами графіку будуть оприлюднені на оновленому сайті інституту. Узгодьте графік з адміністрацією вашого навчального закладу.
Також до Вашої уваги Шаблон списку слухачів КПК за КМС для реєстрації в системі електронного обліку навчання. Зверніть увагу, що це універсальний шаблон для всіх категорій педагогів вашого району (міста), які будуть реєструватись на базі вашого навчального закладу.
Будь ласка, не вносьте дані безпосередньо у шаблони! Скачайте їх на власний комп'ютер, внесіть відповідні зміни і після цього надішліть заповнені документи на мою електронну адресу.
Нагадую учасникам семінарів, що до 16 лютого 2012 року необхідно узгодити списки та час реєстрації вчителів початкових класів 2008 року атестації, які запрошуються в лютому-березні 2012 року на підсумкові конференції з методистами РМК(ММК), які курують початківців та надіслати списки на мою електронну адресу.


Якщо виникатимуть питання або зауваження, пишіть в коментарях або в листах на мою електронну скриньку.

Немає коментарів: