середу, 28 березня 2012 р.

Пілотний тренінг 10-ї версії. Старт успішний!


Триває пілотний тренінг програми за 10-ою версією.

З понеділка 26 березня триває навчання педагогів-першопрохідців  нової версії тренінгу за програмою "Навчання для майбутнього".

Група з 12-ти осіб, яка складається з педагогів СЗШ № 3 м.Львова та чотирьох тренерів програми, працює на базі СЗШ № 3 та ЛОІППО.
Структура тренінгу звична - 48 годин навчання, в результаті якого учасник створює Портфоліо навчального проекту, який можна реалізовувати в роботі з учнями.
Тим не менш, це цілком новий тренінг. Створюючи Портфоліо проекту, вчителі дізнаються багато нового, зокрема вчаться використовувати в роботі різноманітні сервіси Інтернету, а також особливу увагу звертають на питання оцінювання роботи учнів, організації дослідницької роботи, розвитку в них навичок критичного мислення і загалом навичок ХХІ століття.
З групою працюють досвідчені тренери - Ніна Петрівна Дементієвська, старший тренер, експерт програми, один з авторів усіх українських версій програми, та Надія Миколаївна Манько, тренер-методист програми у Львівській області, поки єдиний тренер 10-ї версії програми. Робота учасників повністю побудована на роботі в Інтернеті. І тим не менш тренінг не можливий без групової роботи, роботи в парах, мозкових штурмів, руханок тощо.
В активній роботі швидко минають години навчання.
Сьогодні лише середина тренінгу, а учасники вже освоїли багато нових корисних сервісів, зокрема: блоги, вікі, сервіс закладок тощо. І багато методичних секретів!

А що їх чекає далі?!  Про це в наступному пості.

1 коментар:

Наталія Жук сказав...

Які знайомі обличчя!!! Успіхів вам усім!!!