вівторок, 13 березня 2012 р.

Вебінар для інструкторів ДН

З 22 по 30 березня 2012 року на базі опорних навчальних закладів відбудеться реєстрація вчителів початкових класів 2008 року атестації. 
Реєстрація відбуватиметься в рамках підсумкових конференцій. Списки учасників та опорні навчальні заклади вже визначено, інструкторів повідомлено. Тривають оснанні приготування для проведення заходів.
Щоб реєстрація відбулась успішно і педагоги отримали повну інформацію про використання системи електронного обліку та змогли успішно підготуватись до комплексного заліку, який на них чекає, ми організували вебінар для інструкторів, які проводитимуть реєстрацію.
Вебінар відбудеться 16 березня 2012 року о 14-00 год.
Лист про проведення вебінару розіслано в районні(міські) відділи(управління) освіти.
Під час вебінару планується  узгодити з інструкторами час проведення сеансів, умови підключення до системи та проведення вступного інструктажу з педагогами. Також інструктори отримають роздадткові матеріали та інструкції по проведенню реєстрації.
Рекомендую здійснити пробний вхід до веб-кімнати ще до початку вебінару. Також для ефективної роботи необхідно оновити флеш-плеєр до останньої версії, або використовувати для роботи браузер Google Chrome, який оновлює флеш-плеєр автоматично.
УВАГА! 
Під час реєстрації обов'язково необхідно мати веб-камеру та проектор! І, звичайно, стабільне з’єднання з Інтернетом.


До зустрічі у веб-кімнаті.

3 коментарі:

Наталія Жук сказав...

Дякую за своєчасну інформацію!

Смерека Олександра сказав...

Картинка супер!Наша школа є опорною, чи можна дублювати деяку інформацію та посилання на Ваш блог на нашому шкільному сайті, щоб вчителі мали можливість читати оголошення?

Носкова Маргарита сказав...

Олександро!
Дублювати інформацію з блогу Intel на Львівщині можете вільно і без обмежень. Інформація на блозі інструкторів адресована, в першу чергу, для інфтрукторів, хоча частково, звичайно, вона може бути дубльована.