понеділок, 7 травня 2012 р.

Завершується навчання на курсах за програмою "Шлях до успіху"

Ось і завершується навчальний рік. Для випускників вже віддзвонив останній дзвінок, ось-ось завершать своє навчання дев'ятикласники, ще пару тижнів і всі школярі підуть на канікули.
Завершується навчання і на курсах за програмою "Шлях до успіху". Учнівські групи старанно готуються до захисту проектів, над якими працювали протягом цілого року. Впевнена, що непересічна подія, захист учнівських проектів, для учнів та всіх в школі стане яскравою крапкою, яка запам'ятається надовго.
Багато у цій події залежить не лише від учнів, а  від фасилітаторів. Отже, хочу нагадати фасилітаторам про кілька дій, які необхідно зробити вже зараз.

  1. Не забудьте вчасно замовити сертифікати для своїх вихованців. Якщо у вас немає сертифікатів, повідомте мене електронною поштою, вказавши кількість та курс. На наступному тижні сертифікати надійдуть у ЛОІППО і їх можна буде забрати згідно поданого замовлення.
  2. Також повідомте про час проведення захисту учнівських проектів. Впевнена, що обов'язково з'являться зацікавлені, відвідати такий захід. Якщо є люди, яких ви та ваші учні дуже хочуть побачити - запросіть їх окремо.
  3. Не забудьте надати звіт про завершення курсу. Наділшіть форму 2 та диск з роботами учнів. Детально про звітність ви можете прочитати на сайті програми.
  4. Якщо у вас є запитання, проблеми в організації захисту -  повідомте про це і ми спробуємо вирішити проблему разом
Бажаю вдалого та яскравого захисту проектів!