пʼятницю, 10 серпня 2012 р.

Анонс на початок нового навчального року

Після досить тривалої перерви, мабуть, найдовшої з часів появи цього блогу, спішу повідомити, що в новому навчальному році нас чекає багато цікавих подій з Intel.
Саме про кілька найсвіжіших новин я розкажу у цьому пості і проанонсую кілька подій, які очікуються в вересні цього року.
Отже, приємна новина для учасників конкурсу "Історії успіху", який проводив Intel серед своїх випускників ще у лютому цього року. Із суттєвим запізненням, але оголошено результати конкурсу і серед переможців є педагоги Львівської області. Про конкурс та переможців можна прочитати тут
Приз для переможців. Наші колеги у вересні їдуть на цілий тиждень в Крим на міжнародну конференцію по роботі з обдарованими дітьми. Сподіваюсь, що погода буде притаманною для оксамитового сезону, а товариство на конференції лише посилить відчуття свята. Також сподіваюсь, що про результати роботи на конференції та враження про відвідування південного узбережжя Криму ми зможемо прочитати у вересневих постах нашого блогу.
Ще одна новина для тренерів програми на місцях. У березні цього року на теренах області стартувала 10-та оновлена версія тренінгу програми Intel "навчання для майбутнього". На даний момент маємо вже 5 тренерів програми за оновленою версією. Це педагоги з різних районів області:

  • Манько Надія Миколаївна, м.Яворів
  • Дмитрук Олена Юріївна, м. Стрий
  • Жук Наталія Іванівна, Дрогобицький район,
  • Павлик Ганна Михайлівна, м. Львів
  • Кархут Оксана Володимирівна, м. Львів
 Настав час навченим тренерам поділитися своїми навичками з іншими. У вересні заплановано проведення тренінгу для тренерів програми, які бажають проводити тренінги за новою версією. Тренінг плануємо у другій половині вересня. Наголошую, що тренінг триває 44 години, тобто 5  з половиною днів. Тренінг відбуватиметься на базі ЛОІППО з понеділка по суботу включно. Учасників тренінгу будемо викликати листом. Проживання у гуртожитку ЛОІППО.
Для участі у тренінгу необхідно подати заявку.
Хочу зазначити, що 10-та версія програми побудована на використанні Інтернет сервісів другого покоління, тобто для проведення тренінгів тренінговий центр повинен мати стабільний Інтернет. Крім цього є певні вимоги і до тренера, а саме

  • тренер повинен мати досвід проведення тренінгів за попередньою версією програми,
  • мати навички роботи із сервісами Web 2.0.;
  • мати досвід ведення власної wiki-сторінки, блогу, сайту тощо;
  • мати бажання поглиблювати знання та навички використання проектної методики та ІКТ;
Впевнена, що у нас є достатня кількість тренерів, які відповідають даним вимогам, адже в попередні роки ми з вами організовували та проводили серію семінарів та практичних занять по роботі у wiki-середовищі, є достатня кількість тренерів, які завершили навчання на очно-дистанційному курсі "Використання Google-сервісів у методичній роботі вчителя", є тренери та фасилітатори, які проходили дистанційне навчання у Н.П. Дементієвської в рамках програми "Шлях до успіху". В решті решт, є самоучки, які вміють і знають не менше.  Хочу наголосити, що тут є і певна фінансова мотивація, адже в майбутньому оплачуватись будуть тренінги саме за 10-ю версією.
Отже, всіх запрошую до участі в тренінгу. Для участі у ньому необхідно подати заявку.
Якщо виникатимуть питання, пропозиції, зауваження - пишіть в коментарях до посту.

5 коментарів:

Смерека Олександра сказав...

Доброго дня! Я заповняла заявку весною 2012 року, чи потрібно заповняти повторно?

Носкова Маргарита сказав...

Доброго дня!
Так, заповнити реєстраційну форму треба, адже Ви подавали заявку в Київ, а цей тренінг ініційований ЛОІППО.
Доступ до реєстраційної форми буде з 15 серпня на блозі.

Смерека Олександра сказав...

Дякую!

Олег сказав...

Доброго дня!
Тренінг за свій рахунок чи оплачений по відрядженню?
До якого числа ще можна подати заявку?

Носкова Маргарита сказав...

Тренінг буде оплачуватися по відрядженню.
Поселення учасників тренінгу у гуртожитку інституту.
Записуватись можна до 5 вересня.