пʼятницю, 28 листопада 2008 р.

Увага, координатори!!!

На адреси районних(міських) метод. кабінетів надійшов лист від ЛОІППО від 25 листопада № 493 з 4 додатками.
Як Вам відомо, тренінг за програмою увійшов до системи довготривалих курсів підвищення кваліфікації вчителів області за кредитно-модульною системою.
Нажаль, бази данних щодо вчителів області, які вже пройшли навчання та вчителі, які таке навчання планують пройти немає. До кінця 2012 року всі вчителі області повинні пройти навчання або за програмою "Microsoft. Навчання в партнерстві" (для тих, хто немає початкових навичок володіння комп'ютером), або "Intel. Навчання для майбутнього" (для тих, хто вже має навички роботи з комп'ютером). Це дуже велика кількість вчителів.
Для того, щоб охопити навчанням всіх бажаючих, створити комфортні умови для роботи тренінгових центрів та тренерів та, найголовніше, виконати поставлене перед нами завдання, необхідно скласти чітку картину та спланувати роботу тренерів та тренінгових центрів на перспективу. Від того, наскільки старанно Вами буде виконано лист ЛОІППО залежить організація та проведення тренінгів за програмою у наступному році та в період до 2012 року.
Якщо будуть виникати питання, дзвоніть, пишіть коментарі.
P.S. Шановні тренери програми, можливо Ваші координатори на місцях ще не знають про цей блог і, відповідно, не знають про новини, які тут розміщаються. Не будьте байдужими, проінформуйте їх - надішліть адресу блога ! Від їх поінфорованості залежить і Ваша можливість працювати!!!

Немає коментарів: