вівторок, 15 вересня 2009 р.

Звіт про церемонію нагородження переможців конкурсу "Галицький проект - 2009"


Ось і все.... Перший обласний конкурс проектів з використанням ІКТ "Галицький проект - 2009" вже історія.
Яка це історія судити вам. Як у будь-якому конкурсі, були переможці і були переможені, мабуть, були задоволені і не дуже. Тим не менш конкурс показав, що наша область багата на таланти і про них варто говорити. Власне, саме це і стало головною метою семінару-дискусії, який передував власне церемонії нагородження учасників, призерів та переможців конкурсу. Організатори церемонії подбали про те, аби учасникі заходу отримали не лише призи, адже вони дістались лише переможцям та не лише сертифікати (вони дістались усім крім переможців). Члени журі проаналізували конкурсні роботи учасників, переможці презентували свої роботи, учасники взяли активну участь у роботі в групах, де мали змогу сформулювати рекомендації щодо покращення умов організації та проведення конкурсу в подальшому.
Мабуть, зараз мені не вдасться зробити докладний та глибокий аналіз усього, що відбулось, що було сказано чи написано (учасники мали змогу заповнити анкету). Цьому буде присвячено один з наступних постів блогу. А зараз можу зазначити і думаю більшість учасників погодяться зі мною. Конкурс відбувся, він з'явився вчасно і має право на існування. У нього є своє обличчя та особливості. Він потрібен нам, а значить ми будемо продовжувати!
ВІВАТ ПЕРЕМОЖЦІ - ви перші ластівки.
ВІВАТ УЧАСНИКИ - ви наші зірочки, на світло яких летітимуть наступні, на вас будуть рівнятися!
ВІВАТ ЧЛЕНИ ЖУРІ - без вашої кропіткої роботи ми не змогли би дізнатись про кращих, без вашої принциповості та чесності ми не змогли би вірити в справедливість!
ВІВАТ ОРГАНІЗАТОРИ ТА СПОНСОРИ - без вас у нас би просто не було би такого свята, ми не познайомились би між собою, ми би не знали один про одного, ми не знали би про вас і в нас не з'явився би додатковий стимул для роботи!

В наступному пості опублікую посилання на веб-альбом з фотографіями.

Усім-усім успіхів та удачі!

2 коментарі:

Люба сказав...

Дякую за організацію такого заходу. Він дав можливість спілкування та обміну досвідом. Дуже шкодую, що не змогла взяти в ньому участь. Тому прошу: розмістіть кращі роботи в Інтернеті(якщо вони вже там, то дайте адресу, щоб можна було порівнювати та вчитися), або розповсюдьте по районах( хоча б частково).
Дякую за увагу та вашу роботу. Даний конкус ще раз довів, oо вона є продуктивна і корисна.

Носкова Маргарита сказав...

Дякую за оцінку.
Обов'язково розмістимо матеріали переможців на нашій вікі-сторінці та обласному сайті програми, посилання на них ви зможете знайти і тут.
Крім того в найближчому майбутньому у нас з'явиться своя сторінка на обласному освітньому порталі та на сайті ЛОІППО.
Конкурс продовжуватиметься і там ми будемо розміщати усю інформацію.
В наступних постах ви зможете прочитати звіт про 15 веренся та посилання на веб-альбом та посилання на відеоресурс заходу.
Успіхів!