суботу, 12 вересня 2009 р.

Про посібники для тренінгів


Вітаю!
Здається "бібіліотечний" період використання посібників програми минув. Можна вертатися до традиційної форми їх використання. Тобто кожному учаснику тренінга дарується посібник та диск.
Тому, шановні тренери та координатори, оцініть свої потреби та повідомте про них обласного координатора для формування замовлення в центральний офіс програми.
Я думаю, в замовлення можна включити і тих вчителів, що вже пройшли тренінг але книжок не отримали.
Нагадую, що у вересні тренінги не проводимо, але формувати групи варто.

13 коментарів:

Люба сказав...

Шановна пані Маргарито!
Дякую про нагадування. Я вже замовляла для свого центру 3 книги, якщо можна, то збільшітьт заказ до 6 книг(для минулої групи). А також хочу замовити для Іри та Оксани 6 книг. В них виникли проблеми з Інтернетом, тому попросили це зробити мене.
Дякую!

Носкова Маргарита сказав...

Ваші замовлення , Люба, врахувала. Ви впевнені, що більше не треба? Прохання Ірини та Оксани теж врахувала.

Галина сказав...

Не знаю що й казати. Райво про тренінги мовчить, у школі також тихо. Я маю 7 посібників, можу їх віддати вчителям, які пройшли тренінг. При такій ситуації мені потрібно ще три. Дякую.

Носкова Маргарита сказав...

Звичайно, Галино, ви можете віддати книжки вашим вчителям, недостатні 3 посібника я вам додам. Сподіваюсь, що такий стан справ і районі не назавжди, а значить варто замовляти посібники, просто зважте, скільки саме вам потрібно. Успіхів!

Анонім сказав...

А. Дмитровський з Мурованого.
Якщо зазирнути в недалеке майбутнє
20 примірників не зашкодить.
Дякую

Носкова Маргарита сказав...

Андрію, ваше замовлення прийняла. Ви врахували майбутні тренінги , хоча б 2-3?

Олег сказав...

Добрий день.
Я планую провести тренінг на осінніх канікулах. Скільки потрібно нашому центру книг я ще не знаю, потрібно узгодити з РАЙВО(приблизно 20(2 тренінги), і віддати вчителям, які пройшли тренінг(4)). Вибачте що так пізно, в мене не було доступу до Інтернету. Дякую.

Носкова Маргарита сказав...

Замовлення враховано! Як я розумію, до цього числа треба додати ще і тренерів з Добросина та Сопошина. Тобто 150 книжок вам вистачить. Як будете забирати?

Анонім сказав...

Щирець просить замовити 100 книг. Дякую!

Анонім сказав...

Думаю, що на майбутнє нам 100 примірників вистачить. Дякую!

Носкова Маргарита сказав...

Замовлення врахувала. Дякую. Продумайте, будь ласка, яким способом ви будете забирати книжки. Адже вони досить тяжкі, а в інституті зберігати їх довго немає можливості.

Анонім сказав...

Маргарита В'ячеcлавівна! Нам потрібно за проведений тренінг 19 книжок і на майбутиє, напевно, 19, але ще узгодимо з райво. Людмила Сидорчук, Броди.Дякую

Носкова Маргарита сказав...

Замовлення врахувала! Мої вітання всім тренерам м. Броди.