середу, 20 жовтня 2010 р.

Про безкоштовні тренінги

Це повідомлення адресоване, в першу чергу, тренерам програми в області!

Мусимо визнати два факти: перший - в області величезна кількість вчителів, які потребують навчання на тренінгу і другий - фінансування роботи тренерів недостатнє та не відповідає потребам. Також треба визнати факт, що навчити вчителів все одно необхідно і це прийдеться робити нам з Вами, бо для цього ми навчені і на це погодились, коли стали тренерами.
Є райони  та міста в області, де кількість вчителів, які потребують термінового навчання не є критичною і необхідність в безкоштовних тренінгах не виникає. До таких районів(міст) належать: Самбір, Трускавець, Новий Розділ, Буський та Радехівський райони. Це міста та райони, де тренінги проводяться давно та систематично, або кількість тренінгових центрів достатня для повного задоволення всіх потреб навчання.
Нажаль, більшість районів мають проблеми і не можуть вчасно забезпечити навчання всім, хто його потребує. Саме через те, що навчання не відбулось вчасно виникає потреба у додаткових тренінгах, в першу чергу, для вчителів 2007 року атестації. Вони повинні були пройти навчання ще в 2008 році, коли проблем з фінансуванням не було!!! А зараз повинні навчатися вчителі 2009 року атестації.
До проблемних районів (міст) належать: Львів, Дрогобич, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Мостиський, Самбірський, Сокальський, Старосамбірський та Яворівський райони. Тут проведення додаткових тренінгів мотивоване та доцільне.
Звичайно, жодним чином ніхто не може заставити Вас працювати без оплати. Тут можна посилатись лише на свідомість та ще якісь, інколи не відомі нам, але потужні сили та важілі, які спонукають нас до дій на благо інших. Саме до них я хочу звернутися і просити Вас, зважаючи на потребу, провести такі тренінги.
Освітяни завжди були здатні більше жертвувати, ніж отримувати прибуток, більше дбати про інших ніж про себе. Зараз саме така ситуація.
Пропоную Вам ознайомитись із таблицею навантаження тренінгових центрів області у 2010 році та розподілом фінансування.
У випадку питань, зауважень, пропозицій тощо - пишіть коментарі або дзвоніть.

Немає коментарів: