неділю, 13 лютого 2011 р.

Наші плани та наші сподівання, або Як поєднати непоєднане?!...

Думаю, що ні для кого не стане відкриттям новина, що грошей на освіту нема. Їх завжди чомусь на освіту не вистачає. Але цього року грошей якось по-особливому мало, практично зовсім-зовсім нема і в обласному бюджеті, і в місцевих, а планів та забов'язань, як завжди, багато і їх треба виконувати.
Виконувати нам з вами та й ще з врахуванням того, що 2011 рік президентом оголошено роком інформаційних технологій...
Цього року завершує навчання перший потік педагогічних працівників, які підвищували свою кваліфікацію за кредитно-модульною системою. Цього року ми отримали нове Положення про атестацію педагогічних працівників.
У нас в області в багатьох ЗНЗ залишається мрією підключення до Інтренету (мається на увазі Інтернет з нормальною швидкістю для роботи, а не формальна наявність комутованого зв'язку для звітності). Є ще багато різноманітних дрібних  але надто важливих питань, які необхідно вирішити.
Про ці проблеми-питання будемо говорити на семінарі-нараді 16 лютого, на яку запрошуються районні та міські координатори програми Intel та Інтершкола.
Планується представити та обговорити підсумковий звіт про роботу в 2010 році. Увазі координаторів буде запропоновано кілька варіантів розв'язання найбільш гострих та болючих питань, які необхідно обговорити та визначити план дій у 2011 році.
Сподіваюсь, що спілкування буде взаємним, активним та корисним.
Якщо є питання та пропозиції для обговорення на семінарі-нараді, прошу писати або дзвонити.

Немає коментарів: