пʼятницю, 2 вересня 2011 р.

"Шлях до успіху". Виклик для учасників тренінгу у 2011 році

Згідно попереднього анонсу, 08-12 вересня у Львові на базі Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та середньої загальноосвітньої школи № 77 відбудеться тренінг для майбутніх фасилітаторів програми з числа вчителів загальноосвітніх навчальних закладів області, які розпочнуть роботу в програмі у 2011-2012 навчальному році.
Участь у програмі відкрита для будь-якого навчального закладу та будь-якого вчителя, який володіє ІКТ та використовує проектну методику у своїй професійній діяльності.
Цього року до участі в тренінгу залучено педагогічних працівників, які для реалізації програми у своєму навчальному закладі отримали годинне навантаження з варіативної складової, або будуть реалізовувати її як класні керівники на класних годинах та інших позакласних заходах.
Виклик розіслано у районні (міські) відділи освіти 31 серпня 2011 року. Для зручності учасників публікую його тут.
Звертаю увагу учасників тренінгу, що навчання відбуватиметься щоденно з четверга по понеділок з 10-00 до 18-00. Налаштуйтесь, будь ласка, на серйозну та продуктивну роботу та проживання у гуртожитку інституту (для тих, хто мешкає далеко від Львова)

Немає коментарів: