середу, 14 вересня 2011 р.

Тренінги за програмою Intel "Шлях до успіху"

8-12 вересня відбувся тренінг для майбутніх фасилітаторів програми Intel "Шлях до успіху". Це була вже 3 група вчителів області, які виявили бажання досягати успіху разом із своїми учнями.
Досвідчений тренер Орлова Тетяна Георгіївна, вчитель СЗШ  № 77 м. Львова, яка працює за програмою вже понад три роки та підготувала не одну групу фасилітаторів програми по всій Україні, зуміла творчо та невимушено створити творчу та плідну атмосферу, що сприяло роботі учасників.
Група, що складалась з 19 заповзятих та веселих вчителів протягом 5 днів вивчали особливості програми, складали проекти від імені своїх вихованців, обговорювали складні  моменти тренінгу та намагались як можна краще освоїти методику роботи з учнями в програмі.
Навчатися на львівському тренінгу приїхали представники з Києва та Волинської області. Римарчук Володимир Олександрович, вчитель з смт. Торчин Луцького району Волинської області, перший в області вчитель, який розпочне працювати із своїми учнями за програмою та Горбунова Ольга Володимирівна - вчитель київського ліцею, мали можливість не лише навчатися , а й познайомитись із нашим чудовим містом, знайти нових друзів та однодумців. Щиро бажаємо нашим гостям успіху в їх роботі та радо підтримаємо при потребі.
Тут ви можете переглянути фотозвіт про роботу на тренінгу:


В коментарях можна додати посилання на ваші веб-альбоми, я перенесу їх в текст посту.


Тепер в області майже півсотні навчальних закладів, де учні та вчителі шукають, знаходять та прямують 
ШЛЯХОМ ДО УСПІХУ!

До уваги учасників тренінгу!
Посібники для проведення занять вже надійшли у ЛОІППО, їх можна отримати на наступному тижні з вівторка.

1 коментар:

Tetiana Orlova сказав...

Успіхів і натхнення у роботі всім учасникам Програми. Дякую щиро за ці чудові дні, проведені разом під час нашої спільної співпраці під час львівського тренінгу!