неділю, 18 грудня 2011 р.

Відбувся другий майстер-клас для фасилітаторів програми "Шлях до успіху"

15-16 грудня в приміщенні ЛОІППО відбувся другий майстер-клас для фасилітаторів програми Intel "Шлях до успіху"
Якось так склалось у нас в області, що навчальний тренінг для майбутніх фасилітаторів відбувається у вересні, а майстер-класи для працюючих фасилітаторів - у грудні.
На даний момент у області відбувається навчання за програмою у 37 групах (приблизно 500 учнів) у різних районах та містах області. Зараз на майстер клас приїхали фасилітатори із Буського, Городоцького, Дрогобицького, Золочівського та Пустомитівського районів, а також з Бродів та Червонограда.
На цьогорічному майстер-класі були і свої родзинки. Зокрема, надзвичайно корисним стало поєднання у групі вчителів, які працюють у програмі другий та перший роки. Розповіді більш досвідчених фасилітаторів були надзвичайно корисними для початківців.
У перший день майстер-класу учасники мали можливість поспілкуватися та повчитися у керівника проекту в Україні та його координатора - Ніни Петрівни Дєментієвської (Київ), а також почути узагальнені результати моніторингу навчання за програмою у Львівській області від Віри Ярославівни Дмитренко, яка здійснює моніторинг у Львівський області та відвідала заняття учасників майстер-класу.
Основним тренером на майстер-класі була Орлова Тетяна Георгіївна, яка, за волею долі, навчала більшу частину учасників майстер-класу на стартовому тренінгу у вересні 2010 та 2011 років.
Тепла та дружня атмосфера, активна співпраця та конструктивні обговорення складних моментів навчання дали можливість учасникам шанс уникнути проблем у майбутньому та впевнено рухатись із своїми учнями ШЛЯХОМ ДО УСПІХУ!
Фотозвіт про роботу МК можна переглянути тут 
Більш докладну інформацію про програму можна прочитати тут
Тут можна подати заявку для участі в програмі 
За цим посиланням можна  переглянути сайт програми

Немає коментарів: