понеділок, 23 листопада 2009 р.

Як ми будемо працювати в 2010 році?!

Шановні координатори!
Спочатку хочу подякувати тим, хто відповідально поставився до планування роботи на наступний рік і вчасно надіслав звіти та плани по роботі тренінгових центрів та реалізації програми в районах та містах області.
Для тих небагатьох, хто з відомих та невідомих мені причин досі не надіслав необхідну інформацію розміщаю шаблони звіту за 2009 рік та плану роботи на 2010 рік. Можливо, це дасть вам можливість виправити сумну картину якнайшвидше. Ви можете скачати файли скориставшись посиланням http://margonsk.webasyst.net/files/8a8eea58
Шановні тренери!
Перегляньте, будь ласка, наведені вище шаблони. Можливо, у Вас є цікаві ідеї, пропозиції, зауваження щодо реалізації програми на місцях. Ваші пропозиції можуть стосуватися організації та проведення тренінгів, конкурсів, семінарів, майстер-класів, підтримки вчителів-випускників програми та тренерів, організації та проведення нових проектів, пов'язаних з програмою тощо. Ви можете запропонувати найбільш актуальні, з Вашої точки зору, теми круглих столів, дистанційних семінарів та курсів, які будуть враховуватись учасникам як кредити у кредитно-модульній системі підвищення кваліфікації. Ви найкраще знаєте, що потрібно вчителям та учням, які працюють використовуючи ідеї програми "Intel. Навчання для майбутнього"
Ви можете доповнити звіти та плани Ваших координаторів і для цього достатньо залишити коментар до цього поста.
Ви можете висловлювати ідеї та пропозиції навіть у вигляді мрій, але, головне, щоб Ваша мрія була конкретною та дотичною до реалізації програми в області. Ми розглянемо ВСІ пропозиції та побажання координаторів, тренерів та вчителів-учасників програми та постараємось врахувати їх у плані роботи на 2010 рік.
Давайте працювати разом, разом вирішувати проблеми та радіти спільним досягненням!!!

Немає коментарів: