середу, 4 листопада 2009 р.

Про осінні тренінги, звіти та карантин



Шановні тренери!
Карантин зіпсував нам всі плани... та змінив усі дати проведення тренінгів та за виконими роботами.
Тому більш докладно з цього приводу.

1. І це надзвичайно важливо, під час карантину жодних занять відбуватися не може!!!!
2. Якщо ви встигли провести тренінг до початку карантину, будь ласка, повідомте мені про це. Надішліть електронною поштою звіт та списки учасників, щоб я могла підготувати та виписати сертифікати. Вести звіти зараз до Львова не треба, будь -які звіти лише по закінченні карантину. Коли саме ви зможете прозвітуватися, я напишу в блозі пізніше.
3. Якщо ви провели половину (приблизно половину) запланованих занять тренінгу, не хвилюйтесь. Обставини не залежать від нас, тому продовжувати заняття ви зможете по закінченні карантину. Запропонуйте своїм слухачам вдосконалити виконані завдання та документи вдома, надавайте їм консультації по телефону або за допомогою Інтернет. Заспокойте учасників - тренінг буде завершено як тільки з'явиться можливість і карантин буде скасовано.
4. Якщо ви не почали проводити тренінг в заплановані терміни, не поспішайте. Заняття можна розпочинати відразу по закінченні карантину. Повідомте про це своїх учасників.
Приємна новина - нарешті надійшла велика партія книжок та дисків для проведення тренінгів. Книжки та диски можна отримати на район або місто!
Про кількість книжок та дисків на кожний район повідомлю в наступному повідомленні блогу, а зараз прошу повідомити координаторів про необхідність організувати вивох книжок. Хочу наголосити, що в режимі карантину краще узгодити графік вивозу книжок. Найкраще це зробити у будь-який четвер листопада.
Стосовно оплати роботи тренерів. Оплата буде проводитись по факту закінчення роботи, або надходження інформації про закінчення тренінгу, а також за умови вчасного оформлення документів (договору та підписання акту виконаних робіт).
Виникатимуть питання - пишіть в коментарях або на електронну скриньку, також можна дзвонити.
Бажаю вам та вашим рідним міцного здоров'я, витримки та впевненості, що будь-які недуги ми здолаємо, якщо будемо вірити у краще та пам'ятати, що береженого Бог береже.

Немає коментарів: