середу, 10 лютого 2010 р.

"Галицький проект 2010" Положення конкурсу

Як я вже зазначала, в даний час створюється окремий сайт Конкурсу, де Ви зможете знайти не лише Положення але й багато інших корисних документів, де зможете слідкувати за перебігом Конкурсу, вести дискусії, брати участь у міні-тренінгах для учасників Конкурсу та інше. Для учасників, вболівальників та просто небайдужих вчителів на сайті буде багато цікавого та корисного.
Також зазначаю, що ще на минулому тижні в районні та міські відділи освіти надійшов наказ ГУОН № 74 від 29.01.2010 року про оголошення Конкурсу "Галицький проект 2010". Але багато вчителів-випускників програми "Intel. Навчання для майбутнього" просили мене опублікувати Положення в блозі. Мені здавалось, що краще все таки все розмістити на сайті Конкурсу. Але, враховуючи, що підготовка матеріалів до конкурсу займає певний час і важливий інколи кожний день, я вирішила, що нічого страшного не станеться, якщо Положення буде і тут.
Ви можете скористатися посиланням та скачати документ


Наголошую, що цього року особливу увагу оргкомітет буде звертати на повноту та правильність оформлення конкурсантами конкурсних робіт. Прочитайте уважно вимоги до проектів та правила їх оформлення!

Бажаю всім успіхів та удачі в конкурсі і в житті!!!!

Немає коментарів: