середу, 21 квітня 2010 р.

Очно-дистанційний курс по Google-сервісах

В березні цього року на базі ЛОІППО відбувалось навчання для вчителів області на курсі "Використання Google-сервісів у методичній роботі вчителя". Навчання на курсі анонсувалось на блозі. У березні відбулось навчання у трьох групах. Завершили навчання 38 вчителів, які отримають сертифікати про завершення курсу. Учасники навчання дали високу оцінку курсу та 100% учасників зазначили у підсумковій анкеті, що рекомендували би цей курс своїм колегам. Дуже дякую за таку високу оцінку!
Найкращі роботи учасників березневих груп, за які проголосували колеги по навчанню, найближчим часом буде розміщено на wiki-сайті програми. Про це я обов'язково напишу окремий пост.

Для навчання на курсі записалось дуже багато бажаючих. Цей приємний факт свідчить, що такий курс начасі і дійсно потрібний вчителям. На даний момент на курс записалось майже 100 осіб! Тому починаючи з травня навчання на курсі буде організоване за графіком, який зараз затверджується в інституті. З числа вчителів, що записались на навчання, будуть сформовані групи та кожен отримає повідомлення про терміни навчання. Також, при умові успішного завершення навчання та отримання сертифікату, курс буде зараховано до підвищення кваліфікації за кредитно-модульною системою.

Також найближчим часом в районні(міські) методичні кабінети буде надіслано лист, щодо подальшого запису та участі педагогічних працівників області у навчанні на очно-дистанційному курсі.
Звичайно, будь-яка офіційна інформація буде продубльована у цьому блозі.

Немає коментарів: