понеділок, 19 квітня 2010 р.

Стартував регіональний конкурс "Галицький проект 2010"

Сьогодні, 19 квітня 2010 року, стартував регіональний конкурс "Галицький проект 2010", а саме розпочато прийом конкурсних робіт.
Нагадую, що до участі в конкурсі цього року запрошуються педагогічні працівники загальноосвітніх навчальних закладів семи Західних областей України - Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей, які пройшли навчання за програмою "Intel. Навчання для майбутнього" та реалізували у 2009-2010 році навчальний (виховний) проект з учнями.
Конкурсні роботи можна подати особисто або поштою за адресою:
79007, м. Львів, вул. Огієнка, 18а
Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти,
кафедра життєвих компетентностей
не забудьте на конверті зробити мітку "на конкурс "Галицький проект"

Чекаємо ваші роботи з 19 до 30 квітня 2010 року
Для того, щоб Ваша робота взяла участь у конкурсі мало лише вчасно подати конкурсні матеріали, необхідно, щоб вони відповідали вимогам до конкурсних робіт, що обумовлені Положенням конкурсу. Положення конкурсу ви можете знайти на блозі , а також в районних(міських) методкабінетах, у тренерів та координаторів програми в області, на спеціальному сайті конкурсу(див. нижче).
Участь у конкурсі зараховується до накопичення кредитів за кредитно-модульною системою для вчителів Львівської області.
Цього року, як і минулого, конкурс відбувається у заочній формі, але оргкомітет та члени журі конкурсу приготували для учасників багато приємних сюрпризів.
Про все, що пов'язано з конкурсом, ви зможете дізнатися на сайті

Оргкомітет щиро бажає вам успіху та перемоги у конкурсі.

Немає коментарів: