неділю, 18 квітня 2010 р.

ІV Міжнародний форум "Нові горизонти ІКТ в освіті"

14-15 квітня 2010 року у Києві відбувся ІV Міжнародній форум "Нові горизонти ІКТ в освіті".
Мета Форуму – обмін досвідом впровадження освітніх програми INTEL та обговорення перспективних напрямків і інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) в освіті.
З програмою форуму та ключовими презентаціями Ви можете ознайомитись
тут

Львівську область представляла делегація, яка складалась із представників головного управління освіти і науки облдержадміністрації, обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, інформаційно-методичного центру освіти м. Львова, Національного університету "Львівська політехніка", вчителів загальноосвітніх навчальних закладів області.

За останні роки наша область активно впроваджувала ідеї програми, за два останні роки в області було навчено понад 4 тисячі вчителів області, створено спільноту тренерів, координаторів та випускників програми, яка працює не лише на теріторії області, а й активна у веб-просторі. Започатковано конкурс "Галицький проект" все це ми змогли розповісти представникам інших областей України на стенді.

Зусилля усіх, хто наполегливо працював для досягнення такого результату, були оцінені. Подяками Міністрерства освіти і науки України (Шиян Р.Б., Носкова М.В., Семенюк В.М.)

Приз, відеокамеру, на перемогу у Всеукраїнському конкурсі "Успішний проект 2009" у номінації "Виховний проект" отримала Манько Н.М.

Під час роботи форуму працювали секції, відвідавши які, учасники змогли отримати поділитися досвідом, дізнатися про перспективи розвитку програми в Україні та світі у найближчий час.




Немає коментарів: