понеділок, 5 вересня 2011 р.

Очно-дистанційний курс по Google-сервісах. Новий набір!!!

Ось і почався новий навчальний рік... Але навчаються не лише діти, а й їх учителі та вихователі.
Повідомляю, що розпочато запис педагогічних працівників області на очно-дистанційний курс "Використання Google-сервісів у методичній роботі вчителя".
Хочу заспокоїти тих, хто записався на навчання минулого навчального року і ще не отримав запрошення. Всім, хто залишився з минулого року, 4 вересня я написала листа та розіслала за електронними адресами, які ви вказали в реєстраційній формі з проханням підтвердити бажання навчатися та обрати найбільш прийнятні терміни навчання. Як я бачу з таблиць реєстрації, більшість листи отримали і записались в групи. Якщо раптом ви не отримали такого листа,  ви можете зараз обрати найбільш зручний для вас термін навчання (їх список і посилання для запису в кінці поста). На жаль не всі вказали правильні електронні адреси і тому таке можливе.
А тепер інформація для потенційних учасників навчання цього року.
Коротко про курс:
Навчання триває протягом 3,5 тижнів у дистанційному режимі + перший та останній дні очні заняття у ЛОІППО. Зараховується 36 год. = 1 кредит = обов'язковий модуль з ІКТ
На очних заняттях учасники групи отримають початкові знання про Web2.0. та Google-сервіси, як яскравий приклад веб-сервісів другого покоління. Отримають інструкції по роботі в дистанційному режимі, доступи до навчальних матеріалів курсу та графік виконання завдань.
Протягом 3,5 тижнів учасники освоюють від 8 до 12 сервісів сім'ї Google та створюють власні дидактичні та методичні матеріали для роботи за допомогою освоєних сервісів. Протягом всього часу навчання учасники мають можливість отримувати консультації, знайомитись із вдалими прикладами робіт своїх попередників, брати участьу обговореннях тощо.
По завершенні навчання учасник демострує свої наробки на підсумковому очному занятті.
По завершенні навчання учасник отримує сертифікат, який зараховується в системі підвищення кваліфікації за кредитно-модульною системою як модуль ІКТ. Тобто сертифікат має таку ж вагу як і сертифікат про завершення курсів Microsoft або Intel.
Перевали навчання: 

  • економить кошти на проїзд;
  • забезпечує індивідуальний підхід до кожного учасника навчання;
  • час та місце навчання обираєте ви, головне, вчасно виконати завдання;
  • знайомство з новими можливостями використання Інтернет-ресурсів у роботі педагога + практичне освоєння  найпопулярніших Google сервісів;
  • в результаті учасник отримує не лише сертифікат, а й комплект створених ним же дидактичних та методичних матеріалів, які можна відразу використовувати у роботі з учнями.
  • активне віртуальне спілкування  в групі учасників навчання дозволить знайти нових цікавих друзів та перейняти досвід або поділитися власними здобутками.

Мінімальні вимоги до учасників:
Взяти участь у навчанні може будь-який педагог області, який має:
  • початкові навички володіння комп'ютером ;
  • початкові навички роботи в Інтернеті;
  • доступ до комп'ютера з підключеним Інтернетом;
  • можливість та бажання працювати (1-3 год. в день в залежності від швидкості Інтернету). 

Як стати учасником:
Зареєструйтесь на навчання . Для цього заповніть реєстраційну форму. Цього достатньо для включення в групу. Формування груп відбувається згідно запису в порядку черги. Про початок навчання вас повідомлять листом на електронну адресу, яку ви вкажете в реєстраційній формі, а також в районні(міські) відділи освіти надійде офіційний лист-виклик на навчання від ЛОІППО.
Цієї осені Ви маєте можливість обрати і час навчання. Після заповнення реєстраційної форми перейдіть за посиланням на найбільш прийнятні для вас терміни навчання та зареєструйтесь у групі.
1. 13 вересня 06 жовтня 2011 року
2. 10-31 жовтня 2011 року
3. 02 - 28 листопада 2011 року
4. грудень 2011 року

Увага!!! Кількість учасників групи обмежена - 20 осіб. Тому чим швидше ви зареєструєтесь, тим більший вибір щодо термінів навчання у вас буде.


Цього року зняті будь-які обмеження щодо участі у навчанні. Я буду рада бачити всіх, хто цікавиться Google-сервісами і хоче навчитись чогось нового!!!

1 коментар:

Tetyana Mazur сказав...

Доброго дня! Маргарито В'ячеславівно, чи отримали Ви моє підтвердження на навчання в групі з 13 вересня по 6 жовтня? Дуже хочу потрапити на Ваш курс!