четвер, 7 квітня 2011 р.

Виклик на семінари в квітні

Як і обіцяла, публікую виклик на семінари по wiki в квітні 2011 р.
Бажаючих взяти участь виявилось значно більше, ніж існує технічна можливість. Максимальна кількість учасників в групі - 16-18 осіб. Деякі бажання вдалось реалізувати частково. Деякі залишились нереалізованими. Нижче можна скачати виклик.


Бажаючі потрапити на навчання можуть залишати інформацію в коментарях. Пізніше буде організоване навчання додаткових груп, коли визначиться реальна кількість бажаючих.

5 коментарів:

Tetyana Mazur сказав...

Доброго дня, Маргарито В'ячеславівно!
Хотілося би потрапити на семінар. Дякую.

Olga сказав...

Доброго дня! Прочитала виклик. Двоє наших вчителів не потрапили до списку - Попович Марія Степанівна та Хлібун Ірина Дмитрівна. Обоє вчителі початкових класів. Ще хотіла б попасти на семінар Перервіна Марія Ярославівна, вчитель історії, тренер програми Інтел. Це все вчителі Щирецької СЗШ №1. А на коли плануються додаткові семінари?
Дякую. Носовська О.

Качор Л. О. сказав...

Маргарита Вячеславівна! Запишіть будь ласка двох вчителів ССЗШ №5 м. Львова, які мають велике бажання потрапити на якийсь із наступних семінарів.Це: Фітель Надія Олександрівна- вчитель укр.мови та літ-ри; Дах Ольга Ярославівна - вч. історії та права. Не відмовте будь ласка у проханні. З повагою та вдячністю.

Галина сказав...

Доброго дня, п. Маргарито! В Уличненській школі ще є бажаючі взяти участь у проекті ВікіДім. Запишіть, будь ласка, вчителів: Савчина Володимира Васильовича, історія, 2010 рік атестації, Сирватку Тетяну Миколаївну, географія, 2010, Кіндракевич Лесю Несторівну, християнська етика, 2008, Братковську Олену Олександрівну, укр. мова та літ., 2007, Савостейко Лесю Орестівну, укр мова та літ., 2007. Наперед дякуємо! Веселих свят та смачної пасхи!!!

Olga сказав...

Доброго дня Маргарито Вячеславівно! Після Ваших семінарів бажаючих появилося більше. Запишіть, будь ласка, Глуховецька Мирослава Любомирівна, вчитель української мови та літератури. Нагадую також про наших географів (я Вам набридала з ними на семінарі) - Мандзик Тетяна Володимирівна та Деревацька Стефанія Павлівна. Особливо звертаю увагу на Деревацьку, оскільки вона постійно працює над такими проектами і має вже масу зібраного матеріалу. Це всі вчителі Щирецької СЗШ №1 І-ІІІ ст.
Дякую!